lauantai 8. kesäkuuta 2013

Toteutuneita haaveita

Saatiin vihdoin ja viimein hankittua se pensasleikkuri ja trimmeri, älkää kivittäkö, mulla ei ole mitään käryä milloin noi aidat pitäisi leikellä, mutta kun oli niin ruma ja rehotti joka suuntaan, hipoi jo sähkölinjoja, niin pakkohan se oli leikata.. Nyt tunnustan julkisesti meidän tyhmyyden... naapurit saivat todistaa sen viimeistään nyt, mutta minkäs sille voi kun saat inspiraation johonkin niin ei siinä enää mitään A-tikakita tms... jouda lähteä rautakaupasta hakemaan! Siispä monitoimi ouppelimme sai taas yhden virka tehtävän lisää!

 Kukkia kukkia... koetan saada tämän kesän aikana selvitettyä mitä missäkin kasvaa,  saavat siis rauhassa rehottaa tämän kesän, jaan niitä sitten ensi keväänä. 
 Lumipalloheisit kukkivat jo :)
 Se touteutunut haave.. ainakin osittain, haluaisin niin kovin sellaisen vesi altaan suihkulähteineen pihallemme, mutta koska noi meidän lapsukaiset ovat kuitenkin vielä aika pieniä niin en halua ottaa mitään riskejä sen suhteen, siispä tämmöinen vesi aihe tällä kertaa..


 Keijunmekko kukkii.
 Pelargonioihin olen ihastunut ihan vasta tänä kesänä, niiden hohtavan punaisen värin vuoksi. Aivan mahtavan punaisia ovat!!
 Ja meidän pikku neiti... Täytti eilen yhden vuoden ja niin siinä vaan ilman lupaa sohvalla makoillaan! <3


1 kommentti:

  1. Jos se teidän neiti ajatteli, että 1 v synttäreiden kunniaksi voi toki huilailla vähän sohvalla :D

    VastaaPoista