sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Materiaalia

Jussit on nyt vietelty ja yksi entisen rytöläjän tilalle tulevista projekteista alkaa olla jo aika lähellä valmista... Sinne oon sisuksia pikku-emännän kanssa kirppareilta käynyt shoppailemassa :)

 Neiti 3,5vee on saanut olla ihan itse päättämässä astioiden ulkonäköä jne...  Kaikki nämä astiat on ostettu kirppiksiltä ja koska ovat niin halpoja niin mitään rumia muovisia leikki astioita ei tänne tule, pois lukien ne söpöt ikean jalalliset lasit :)


 Tyynyjä tietenkin pieneen sänkyyn pitää olla.. ja millaisia muitakaan kuin sydämiä, pinkkiä ja punaista.. :)

Nämä tulolit saatiin ilmaiseksi yhdeltä netti kirpparilta. Olen ne jo hionut, mutta maalaus on vähän vaiheessa... kiitoksia vain huttusille!


 Tämä pioni <3 oli unohtunut varastoon, ostin sen jonkin aika sitten ja nostin sen hallayön vuoksi varaston lämpöön ja sinne se vähän niinkuin unohtui... no eipä siinä oli alkanut siellä komeasti kukkimaan..
 Tämmöinen on meidän pihaan siis tulossa.. leikkimökki, sinne noita sisuksia ollaan shoppailtu, minun iskä on tehny tämän, ukkini aikoinaan sahaamista laudoista. :)Tässä kuvassa mallailtiin että sopivathan osat yhteen. Alemmassa kuvassa se on jo meidän autokatoksessa odottelee että saadaan tehtyä pohjakehikko ja semmoista pientä viilausta vielä.
~ S ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti