lauantai 13. heinäkuuta 2013

Hirrrrrrveeeen paljon kaikkea!

Minulla oli jokin aika sitten synttärit ja sain siskoltani aivan ihanan magneetin lahjaksi!! 

 Oot rakas sinä mulle V <3 !

 Pihalla ollaan värkätty tällä kertaa tämmöinen roskapönttö hökötys, tahtoi seilata aina monessakin kohtaa, niin eipähän enää mee nurmikko sen takia piloille jospa se nyt pysyisi paremmin paikoillaan. :)


Muksujen leikkimökkiä ollaan sisusteltu ja aika neitimäinen siitä taisi tulla.. mutta hyvin on tuo poikakin siellä viihtynyt.


 Sakset ja teippi eivät kuulu sisustukseen :)
 Terassin kaiteiden teko on vielä vaiheessa, mutta pikkuhiljaa... se valmistunee.

 Pioni <3
 Ihan vahingossa bongasin omasta kukkapenkistä näin kauniita liljoja!! 


Omenoita on taas tuloillaan, PALJON, alkavat ottaa jo punaista sävyä pintaansa.. Kyllähän meillä muuten syödään tänäkin vuonna jokunen omena piirakka ja koska nyt on isompi pakastinkin niin kai niitä tulee säilöttyä sitten jossain muodossa sielläkin.


~ S ~


4 kommenttia:

 1. Hirmuisen hyvä tuo teidän roskapöntön reununen, pitää paikoillaan ja peittää hyvin roskista :) Oi miten ihanaa leikkimökissä, malttaako teillä tulla lapset sieltä yöksi sisälle ollenkaan? Niin nättiä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi, näitä on kiva saada :) Saattaa olla, että hyviä vinkkejä lasten sisälle saamiseksi otetaan vastaan... siis sellaisia vinkkejä joista ei seuraa tunnin itkupotkuraivareita, kun joutuvat lähtemään sisälle.. :) Jäätelölläkin houkuttelua on testattu, ei toiminu ei.. :)

  VastaaPoista
 3. Ihania noi liljat! :) Mahtaako ne kasvaa, jos istuttaa parvekkelle purkkiin/muovi "penkkiin" ? Hugs <3
  -IsoPieni V :)

  VastaaPoista
 4. Khyl oon antanu ihteni niin ymmärtää, että ne menee ruukuissakin :) Talvettamisesta en tiedä. Nyt äkkiä pitää laittaa jos tälle kesää haluaa nauttia niiden kukkasista. Nuo ovat Lollipop liljoja! <3

  VastaaPoista