torstai 10. huhtikuuta 2014

Pientä remonttia

Pikku-emäntä halusi sisustaa ja rempata omaa nukkekotiaan.
Noh mitä äiti eellä sitä neiti perässä. Yhdessä teimme, mutta neiti valitsi itse kaikki kuosit mitä mihinkin laitettiin. Tälläkertaa saimme valmiiksi ylä-kerran.


Nukkekodin olen ostanut joskus kirpparilta muutamalla eurolla ja väreistä päätellen se ei aivan uusinta uutta ole.


 Meillä asuu pieni heppa tyttö.. Joten tokihan nukkikseen piti heppatauluja saada. Sohvankin askartelimme yhdessä. Sohvan rungon teimme pahvista ja sen päällystimme huovalla ja sitten liimasimme kankaan päälle. Tämä ei ole mikään siistein yksilö, mutta neiti oli siitä oikeinkin iloinen.

 Pitihän pirttiin saada myös televisio, sieltä näkyy ravit :)

 Lasten huoneeksi nimetty huone sai yhelle sinälle uuden "tapetin" ja lattian. Paljon heppa tauluja sekä pari tyynyä. Tyynyissä on sisällä pumpulia ja ne on vain liimattu kiinni.


Viime kesänä ihastuin hortensioihin, mutten niitä jostain syystä saanut hankittua. Eilen kauppareissun yhteydessa näin myynnissä tämän ja koska hintakaan ei ollut paha, lähti tämä heti mukaani. Kuvassa olevat oksat ovat omenepuusta leikattuja, laitoin niitä kokeeksi maljakkoon josko niihin tulisi kukkasia.

  Viimeksi taisin mainita akvaario projektin olevan levällään, onneksi se alkaa olla pikkuhiljaa kunnossa, tekniikat paikoillaan ja jalusta tehtynä. Tältä se näyttää nyt. Altaan päälle tulee saman tyylinen valaisin kotelo, jottei altaan päälle tulevat led-valaisimet aiheuta kenellekkään migreeniä ja loista sieltä muutenkaan turhaan silmiin. 


Jalusta on siis hitsattu rakennus teräksestä joka on verhoiltu maalatulla mdf-levyllä. Jalustassa olevat ovet ovat myös mdf-levyä. 

 Ilmojen lämpenemistä kovoasti odottelen, että pääsen tuonne ulos touhuamaan. Aurinkoisia päiviä.


~ S ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti